KATSASTUS, KUNTOTARKASTUS JA MONTA MUUTA PALVELUA

Katsastus ei suinkaan ole ainoa palvelu, jota me K1-asemilla tarjoamme. Me olemme joukko autoalan asiantuntijoita, joiden tavoitteena on tarjota sinulle palvelua, jollaista et muualta saa.

K1 KATSASTUSASEMIEN PALVELUT:

Meiltä saat muun muassa nämä palvelut:

  • Katsastukset
  • Kuntotarkastukset
  • Rekisteröinnit ja vakuutukset
  • Kattavan valikoiman autotarvikkeita
  • Yrityspalvelut
Palvelutarjonta vaihtelee asemittain. Yleisimpien katsastuspalveluiden hinnaston löydät Yleisimmät hinnat -sivulta.

MEILTÄ SAAT MYÖS TIETOA AUTOISTA JA AUTOILUSTA

Katsastuksen ja muiden palveluiden lisäksi saat meiltä hyödyllistä tietoa autoista ja autoilusta. Kun mieltäsi askarruttavat esimerkiksi rekisteröintiasiat ja se, miten katsastuksesta pääsee läpi, poikkea asemalla. Me kerromme mielellämme lisää. Voit tutustua myös Kysymyksiä ja vastauksia autoilijoille -sivuun.

MIKSI AUTON KATSASTUS PITÄÄ TEHDÄ?

Katsastus on iloinen asia, usko pois. Sen tarkoitus on taata sinun ja muiden tiellä liikkujien hyvinvointi. Auton kunnon ja turvallisuuden lisäksi tarkistamme samalla, ettei siitä aiheudu liikaa ympäristöhaittoja sekä sen, että verot ja maksut on hoidettu.

VARAA KATSASTUS JA MUUT PALVELUT JOKO NETISSÄ TAI PUHELIMITSE

Me palvelemme sinua K1-asemilla ympäri Suomen – aina kun on aika tehdä katsastus ja silloinkin, kun mielessä pyörivät rekisteröintiasiat.

Ajan voit varata joko puhelimitse tai netissä. Tai sitten voit vain kurvata K1-aseman pihaan! Nettiajanvarauksen kautta voit varata ajan henkilö- tai pakettiautolle (alle 3500kg.).

Huomioithan, että pitkien tai korkeiden pakettiautojen, matkailuautojen ja -vaunujen sekä peräkärryjen ajat tulee varata soittamalla asemalle. Näin voimme varmistaa, että ajoneuvo mahtuu katsastukseen kyseiselle asemalle ja että paikalla on katsastaja, jolla on ajoneuvon edellyttämät katsastusoikeudet.

Varaa aika