Katsastaja ja asiakas tutkivat auton pohjaa.
Katsastajan työ on monipuolista ja haastavaa. Jokainen asiakaspalvelutilanne on erilainen.

SINUSTAKO YKSI MEISTÄ?

K1 Katsastus on mukava paikka olla töissä. Hommia meillä tehdään tosissaan, mutta ei suinkaan otsa rypyssä. Työtehtäviä on monenlaisia tehtäviä, ei pelkästään katsastusta. Asiakkaitamme ja työtovereitamme kun ovat ihmiset, on keskustelu ja huumori sallittua ja jopa suotavaa. Olemme valtakunnallinen ketju, joten uramahdollisuuksia on ympäri maata.

Sinun ei tarvitse olla ylienerginen supersankari, vaan ihan normaali ihminen. Hymy ja asiakkaan ystävällinen huomiointi on sinulle itsestään selvyys. Myös työkavereiden jeesaaminen kuuluu asiaan. Kliseisesti ilmaistuna, olet ns. ”hyvä tyyppi”. Tunnistitko itsesi? Jos kyllä, niin saatamme etsiä juuri sinua!

Kerro meille millaisen työkaverin saisimme sinusta joukkoomme. Klikkaa alta ja katso avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin hakemus. Ja hei, vaikka juuri sinun asuinpaikallasi ei juuri nyt sattuisi olemaan paikkoja auki, ilmoittele silti itsestäsi. Avaamme jatkuvasti uusia toimipisteitä ja kenties pääsemme avullasi valloittamaan Suomea lisää.

Avoimet työpaikat