K1-katsastaja ja asiakas.
K1 Katsastus toimii Autorahan kumppanina ja tekee ajoneuvoihin puolueettoman tarkastuksen.

AUTORAHA.FI -TARKASTUS

Autoraha on suomalaisten yksityishenkilöiden omistama yhtiö, joka tarjoaa vakuudellista osamaksurahoitusta kuluttajien väliseen autokauppaan yhteistyössä Lähitapiola rahoituksen kanssa. K1 Katsastus toimii Autorahan kumppanina ja meillä voit tehdä rahoittetavien autojen katsastukset tai kuntotarkastukset. Toimimme myös Autorahan asiamiehinä, joten voit tehdä myös varsinaiset autokaupat helposti ja kätevästi K1-asemalla.

AUTON TARKASTUS

Rahoituspäätöksen saaminen edellyttää, että autoon on tehty sen kunnon selvittävä tarkastus. Tarkastus voi olla katsastus tai laajempi kuntotarkastus. Katsastus on normaali määräaikaiskatsastus, joka keskittyy liikenneturvallisuuteen liittyvien kohteiden tarkistukseen ja päästömittaukseen. Mikäli haluat varmistua ostokohteesi kunnosta ja selvittää tarkemmin mahdollisia tulevia korjaustarpeita, on suositeltavaa tehdä autolle kattavampi kuntotarkastus.

VARAA AIKA KATSASTUKSEN

Ajan määräaikaiskatsastukseen voit varata kätevästi netin ajanvarauksesta. Klikkaa linkkiä alla ja valitse haluamasi asema. Huomaathan, että Autorahan asiakkaana saat katsastuksesta 10% alennuksen. Mainitse asiasta katsastusasemalla maksaessasi katsastusta. Toistaiseksi alennuksen saaminen ei onnistu nettimaksun yhteydessä.

VARAA AIKA KUNTOTARKASTUKSEEN

Laajempaan kuntotarkastukseen voit myös varata ajan verkosta, tai soittamalla ajanvarausnumeroomme p. 0306 100 100. Mainitse varausta tehdessäsi, että olet Autorahan asiakas, niin saat kuntotarkastuksen sopimushintaan.

Autorahan asiakkaana saat myös kuntotarkastuksesta 10% alennuksen. Mainitse asiasta katsastusasemalla maksun yhteydessä. Toistaiseksi alennuksen saaminen ei onnistu nettimaksun yhteydessä.

Voit tutustua Autoraha-palveluun sen omilla sivuilla.

Autoraha-palvelu