Varaa aika sähköauton akun tarkastukseen

Haluatko varmistaa, että sähköautosi toimii parhaalla mahdollisella tavalla, tai testata auton ajoakun ennen ostopäätöstä? K1 Katsastus tarjoaa pikatestejä, joilla voidaan mitata ajoakun kapasiteetti! Testit tehdään kolmella asemalla: Turku Vätti, Tampere Sarankulma sekä Oulu Limingantulli. Varaa aikasi nyt!

Akun tarkastus ja kotelon kuvaus

Ajattele sähkö- ja hybridiauton akun testausta kuin sähköautosi terveystarkastusta. Se on kuin sähköautojen versio vuosittaisesta lääkärintarkastuksesta – se pitää huolen siitä, että kaikki on kunnossa ja autosi pysyy huippukunnossa.

Jutellaanpa hetki sähköauton akuista. Ne ovat kuin auton sydän. Ja tiedätkö, ne ovat myös auton kallein osa, joten niiden hyvinvoinnista huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. Terve akku tarkoittaa pidempää toimintasädettä, nopeampaa latausta ja parempaa suorituskykyä. Ja mikä parasta, se vaikuttaa myös autosi jälleenmyyntiarvoon.

Tässä tulee K1 Katsastus apuun! Meillä on luotettava ja reilu testauspalvelu, joka auttaa varmistamaan, että autosi akku voi hyvin ja kestää pitkään. Teemme testin käden käänteessä – plugarin kautta – ja käymme samalla läpi autosi alustan tarkistuksen, jotta saat kattavan kuvan autosi kunnosta.

Ajoakun testaus auttaa sinua tekemään viisaamman päätöksen käytetyn auton ostossa ja varmistaa, että autosi on varustettu toimivalla ja kestävällä akulla. Tämä ei ole vain ostajille tärkeää – myös myyjät hyötyvät tästä tiedosta, mikä voi vaikuttaa auton hintaan.

Joten jos haluat pitää sähköautosi huippukunnossa tai olet harkitsemassa käytetyn sähköauton ostoa, olet oikeassa paikassa. Kysy lisää katsastajaltasi ja varaa aika K1 Katsastukselle testiin. Homma hoituu käden käänteessä, ja voit olla varma, että autosi on hyvissä käsissä.

Ja tiedätkö mitä? Testejä pystytään nyt tekemään Turku Vätin, Tampere Sarankulman sekä Oulu Limingantullin asemalla. Tsekkaa tältä listalta, mille ajoneuvoille testit ovat mahdollisia.

Ja hei, jos omistat Teslan, valitettavasti emme voi vielä tarkistaa akun kapasiteettia. Teslan rakenne ja järjestelmät ovat vähän erilaiset, joten tarvitsisimme vähän lisää aikaa ja resursseja tarkastukseen. Mutta älä huoli, muille merkeille meiltä löytyy osaamista!

Joten mitä vielä odotat? Anna autosi akulle rakkauden ja huomion määrä, jonka se ansaitsee. Varataan aika ja pidetään huolta siitä, että autosi jatkaa kulkuaan vahvasti ja kestävästi! Testaus kestää maks. 30 min.

Akun testaukseen kuuluu sekä alustan tarkastus nosturilla että akun kunnon pikatesti

  149 €